Percy Jackson Poseidoni poeg
Postituste arv : 140 Join date : 19/01/2014
Tegelase leht Hüüdnimed: PJ või kuidas soovid. Vanus: 19 Muu: Son of Poseidon
| Pealkiri: Percy suhted Püh Jan 19, 2014 8:19 pm | |
| SÕBRAD
Kuskilt kuulnud - Sa tuntud tuttav, ma olen su nime kuskilt kuulnud aga ei meenu kust. Tuttav - Ma olen sind paar korda kohanud siin ja seal. Sinuga on tore rääkida. Sõbra Sõber - Oot, kelle kaudu ma sind nüüd tunnengi? Hea Sõber - Sinuga on niisama tore aega koos veeta. Parim Sõber - Sa oled lihtsalt parim! Lähedane Sõber - Sa oled mulle lähedaseks ja kalliks saanud. Lapsepõlve Sõber - Me teame üksteist juba lapsepõlvest, ma tean sinu saladusi ja sina minu. Nagu perekond - Sa oled mu jaoks nagu mu enda pereliige, tõesti oled.
ARMASTUS
Silmarõõm - Sa meeldid mulle kuid jh sina seda ei tea. Flirtimine - No polegi midagi öelda, sõna seletab ise juba. Sissevõetud - Issver, kui nunnu sa oled, ma ei suuda. Armastaja - Ma armastan vaid sind, saa juba ometi aru. Praegune kaaslane - Ma käime ja kõik on nii prefektne hetkel veel. Ühepoolne armumine - Sina meeldib mulle, kui mina sulle mitte. Mõlemapoolne armumine - Sina meeldid mulle ja mina sulle, kuid me mõlemad kardame seda välja öelda. Petmine - Kuidas sa julgesid? Kahjuks on nüüd meie vahel kõik läbi. Ma ei andesta seda sulle kunagi. Endine - Kunagi oli meie vahel midagi, enam ei ole midagi või lihtsalt sa jätsid mu maha.
VAENLASED
Tüütu - Palun ära käi mulle närvidele, mitu korda ma pean seda sulle ütlema? Vältimine - Sa oled minu jaoks üks paljas õhk, said aru? Jälestamine - Oeh, sa ei meeldi mulle, sa oled rõve, muud ma ei oskagi öelda! Kadedus - Sul on midagi, mida mul ei ole. Vaenlased - Mina vihkan sind ja sina mind. Ühepoolne viha - Mina vihkan sind, kuid sina mind mitte! Mõlemapoolne viha - Mina vihkan sind, sina mind! Usaldamatus - Ma ei usalda sind enam, kahjuks! Kartmine - Sind nähes ma poen alati peitu või hoian eemale. Vaenlaseks pöördunud sõbrad - Me kunagi olime sõbrad aga siis käis mingi klõks ja meist said vaenlased.
PEREKOND
Ema - 1 - Ma kahjuks ei tunne sind, ma pole sind kunagi näinud aga kuulen su häält mõtetes. 2 - Ma tean sind, sina oled see, kes kasvatas mu üles. Isa - 1 - Ma ei tunne sind, ma ei ole sind isegi kunagi näinud aga ma kuulen su häält mõtetes. 2 - Ma tean sind, sina kasvatasid mu üles. Poolõde/vend - meil on üks ja sama jumalik vanem kuid erinev inimlik vanem. Kasuvanem - Sina aitasid mind mu emal/isal kasvatada.
| |
|
Alexandra Bryant Poseidoni tütar
Postituste arv : 147 Join date : 18/01/2014
Tegelase leht Hüüdnimed: Alex, Alexa, Al, Sereny, Ser, Serra. Vanus: 17 Muu: Ta on Poseidoni tütar.
| Pealkiri: Re: Percy suhted Püh Jan 19, 2014 8:22 pm | |
| Nimi: Alexandra Sereny Bryant Kes olla tahan?: Tegelt olengi, mitte ei taha olla - Poolõde/õde. Miks?: Sest ta on? | |
|